ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ ОСВІТИ - MAGDA, P. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У статті подано аналіз висвітлення в науковому просторі (філософські, соціологічні, педагогічні, психологічні концепції) проблеми формування ціннісних орієнтацій учителів музики на тлі завдання філософії освіти: формувати особистість нового типу з космічно- планетарним світоглядом; виокремлено суперечності цього процесу та висунуто гіпотези щодо їх розв’язання у колі предметів соціально-гуманітарного циклу.