РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПІДХОДУ В ПРОФЕСІЙНО СПРЯМОВАНІЙ ПІДГОТОВЦІ ВИКЛАДАЧІВ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН В УМОВАХ МАГІСТРАТУРИ - ROMANIUK, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
Розкривається суть інноваційного підходу до підготовки майбутніх викладачів, розглядаються питання реалізації такого підходу в професійно спрямованій підготовці і розвитку педагогічної майстерності студентів магістратури закладів вищої освіти економічного профілю як майбутніх викладачів економічних дисциплін, висвітлюються науково-педагогічні аспекти проблеми оновлення освіти магістрантів на сучасному етапі розвитку, узагальнюються шляхи застосування сучасних методик та інноваційних педагогічних ідей з метою модернізації професійної підготовки студентів магістратури до викладацької діяльності, акцентується увага на чинниках, які впливають на ефективність професійної підготовки викладачів економічних дисциплін.