РЕФОРМАТОРСЬКА ПЕДАГОГІКА ЯК ОДИН ІЗ ЧИННИКІВ ВПЛИВУ НА РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ - CHOPYK, Yu. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У роботі здійснено евристичний аналіз сучасних українських наукових досліджень про вплив зарубіжної реформаторської педагогіки на розвиток української освіти. На основі аналізу дисертаційних, монографічних, статейних матеріалів виявлено основні тенденції, здобутки, прогалини та перспективи подальшого вивчення цієї проблеми.