ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ У ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ПРОСТОРІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ХАРАКТРИСТИКА ТЕРМІНОЛОГІЧНОГО АПАРАТУ ТА КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАСАД ДОСЛІДЖЕННЯ - YARMAK, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2018)
У дослідженні подано характеристику поняттєвого апарату та концептуальних засад дослідження тенденцій інтернаціоналізації забезпечення якості у Європейському просторі вищої освіти. Окреслено теоретичний, нормативний, організаційний та процесуальний аспекти розгляду проблеми. Зроблено висновки щодо тенденцій розвитку досліджуваного феномену.