ВИХОВНИЙ ПРОЕКТ А. МАКАРЕНКА В КОНТЕКСТІ СУЧАСНОЇ ГУМАНІСТИЧНОЇ ПАРАДИГМИ - BEH, I. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
Розглядаються особливості виховної парадигми, характерної для педагогічної системи А. Макаренка, з точки зору сучасних наукових підходів, з’ясовуються об’єктивні чинники її ефективності.