ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ ЯК ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМ РОЗВИТКУ ПАРКОВИХ ТЕРИТОРІЙ ПОЛТАВЩИНИ: МЕТОДИКА СОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ - GRINEVA, M.; KUPRIYAN, K. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
Стаття присвячена проблемі становлення зеленого туризму на Полтавщині як пріоритетного напряму розвитку паркових територій, проаналізовано особливості та перспективи його подальшого розвитку за рахунок підвищення ефективності використання існуючого історично-культурного ресурсного потенціалу регіону та створення туристичних центрів і парків розваг, що розглядається в контексті соціального проекту “Зелений туризм для всіх”. Запропоновані шляхи інтенсифікації формування сфери розваг та підвищення ефективності використання зеленого туризму, а також пропонуються відповідні доповнення до змісту підготовки фахівця з управління проектами.