ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТЕРМІНОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ-ДОКУМЕНТОЗНАВЦІВ - DOROSHENKO, S.; LYSENKO, A.; TIEVIKOVA, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
Статтю присвячено формуванню термінологічної компетенції як обов’язкового складника мовленнєвої культури фахівців. Проаналізовано низку теоретичних і практичних питань, опрацювання яких підвищить рівень термінологічної культури студентів-документознавців. Особливу увагу, зокрема, звернено на особливості процесу засвоєння фахової термінології.