ПРОЕКТУВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗАСТОСУВАННЯ ФІТНЕС-ТЕХНОЛОГІЙ НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ - ZHAMARDIY, V. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
У статті розглянуто питання проектування процесу застосування фітнес-технологій на заняттях із фізичного виховання студентів. Значну увагу приділено розвитку фітнес-технологій у вищих педагогічних навчальних закладлах. Висвітлено основні напрями застосування та процес проектування фітнес-технологій на заняттях із фізичного виховання. Практичне значення досліджуваної проблеми полягає у розкритті алгоритму застосування фітнес-технологій і виокремлення предметних особливостей навчально-тренувальної діяльності. Розкрито сутність і необхідність проектування процесу застосування фітнес-технологій для підвищення рівня фізичної підготовленості студентів і визначено ознаки фітнес-технологій як об’єкта проектування.