ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНА РОБОТА У ЗМІСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧИТЕЛЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - ZAITSEVA, Y.; LOMAN, S. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
У статті розкрито зміст поняття “фізкультурно-спортивна робота” та подано його тлумачення, обґрунтовано сутність та зміст фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи як складових фізкультурно-спортивної роботи учителя фізичної культури, розкрито основні форми організації навчання у загальноосвітніх навчальних закладах.