ВИКЛАДАННЯ МАТЕМАТИКИ ІНОЗЕМНИМ СТУДЕНТАМ ТЕХНІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - ICHANSKA, N.; NALIVAIKO, L. (Витоки педагогічної майстерності, 2017)
У статті досліджено специфічні особливості, що виникають при викладанні математичних дисциплін студентам-іноземцям. Для підвищення якості та ефективності навчального процесу подано рекомендації щодо вибору навчально-методичної літератури та організації навчання.