ПЕДАГОГІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КОМП’ЮТЕРНИХ ІГОР В АСПЕКТІ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ХХІ СТОЛІТТЯ - LESHCHENKO, P. (Витоки педагогічної майстерності, 2016)
Обґрунтовано актуальність застосування комп’ютерних ігор у навчанні, визначено сутність категорії «комп’ютерна гра», охарактеризовано їх види. Виявлено педагогічний потенціал застосування комп’ютерних ігор як засобу формування компетентностей для ХХІ століття.