ДИДАКТИЧНІ УМОВИ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - BONDARENKO, T. (Витоки педагогічної майстерності, 2020)
У статті розкрито поняття «дидактичні умови», подано авторське тлумачення терміна. Виокремлено основні та допоміжні дидактичні умови використання інтернет-ресурсів в закладах загальної середньої освіти.