ОГЛЯД ТИПІВ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (BLENDED LEARNING) В СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ В МЕЖАХ КЛАСИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - KOVINKO, K. (Витоки педагогічної майстерності, 2020)
Розглядається змішане навчання та його типи в межах класичного університету. Вирізняються та обґрунтовуються найбільш дієві типи змішаного навчання для сучасного освітнього простору Аналізуються переваги та недоліки змішаного навчання. Робиться висновок, що запровадження змішаного навчання в університеті повинно призвести до підвищення якості університетської освіти загалом.