ВЗАЄМОДІЯ ГЛОБАЛЬНОГО РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ТА СИСТЕМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ - BOLSHAIA, O.; KUZMENKO, H.; DIACHENKO-BOHUN, M. (Витоки педагогічної майстерності, 2021)
У статті досліджується функціонування глобального ринку освітніх послуг та основні тенденції його розвитку. Розглянуто особливості реформування освіти України та механізми, що забезпечують ріст конкурентоспроможності вітчизняних закладів вищої освіти на світовому ринку освітніх послуг.