АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЗДІЙСНЕННЯ МОНІТОРИНГОВИХ ЗАХОДІВ З ЯКОСТІ ОСВІТИ В ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - KARAPUZOVA, I.; ZHDANOVA-NEDILKO, O. (Витоки педагогічної майстерності, 2023)
Розкривається сутність явища моніторингу якості освіти, простежуються особливості його здійснення у ЗВО на прикладі внутрішнього та зовнішнього моніторингу в ПНПУ імені В.Г. Короленка згідно з загальними цілями стратегічних пріоритетів розвитку закладу. Акцентується увага на принципах моніторингу якості освіти, обґрунтовується необхідність розробки для ЗВО, наряду із загальними, локальних принципів, що відображають специфіку цих закладів і професійних компетентностей, які ними формуються.